середа, 01 квітня 2015 13:27

Х'ю Джекман зіграє апостола Павла

Х'ю Джекман зіграє апостола Павла

Актор Х'ю Джекман зіграє головну роль у новому фільмі студії Warner Bros., присвяченому життю апостола Павла, повідомляє Deadline. Джекман також візьме на себе продюсерські функції поряд з Беном Аффлеком і Меттом Деймоном, які будуть курирувати проект в їх спільній студії Pearl Street.

Дати початку зйомок і релізу поки не уточнюються.

Деталі сюжету майбутньої стрічки Warner Bros. теж не повідомляє. Deadline передбачає, що в основу картини ляже класична версія життя і діянь апостола. Павло (Савл ) в юності брав участь в гонінні на християн, але пізніше навернувся у віру. Він не входив в число 12 апостолів - учнів Ісуса Христа, але саме йому приписується твір 14 з 27 книг Нового Завіту. Він був страчений у Римі під час правління імператора Нерона.

Х'ю Джекман найбільш відомий по ролі Росомахи у фантастичній кіносерії "Люди Ікс". Інші відомі фільми з його участю - "Престиж", "Кейт і Лео", "Знедолені", "Пароль "Риба-меч"", "Полонянки" і "Ван Хельсинг". У скарбничці актора - премії "Золотий глобус", "Тоні" і "Еммі", а також номінації на "Оскар" і BAFTA.

Зараз ви читаєте новину «Х'ю Джекман зіграє апостола Павла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі