понеділок, 15 жовтня 2012 16:54

Хореограф Мігель розповів, як йому працювалось з Людмилою Гурченко

Хореограф Мігель розповів, як йому працювалось з Людмилою Гурченко

Хореограф Мігель (справжнє  ім'я Сергій Шестеперов - ред.) розповів, що єдиною акторкою, яка ніколи не скаржилася на втому під час репетиції була покійна Людмила Гурченко.

Він був хореографом на російських фільмах "Гітлер капут" і 2011-го "Я - Легенда. Людмила Гурченко", а також головним хореографом і членом журі 1-ї частини телешоу "Майданс".

"Насправді, працювати з Людмилою Гурченко було дуже просто. Пам'ятаю, нашу першу зустріч. Дуже хвилювався. Приходить вона на репетицію, а я якраз щось танцюю. Зупиняється біля мене. Декілька хвилин мовчки дивиться, голова на півобертом. Потім губами ледь чутно шепоче: "Браво". Я мало свідомість не втратив від радості. Вона - єдина актриса, яка ніколи не скаржилася, що втомилася або чогось не може. Була складна частина у постановці, підходжу до неї: Людмила Марковна, буде момент, треба сюди застрибнути, потім ніби впасти, потім ще сюди, дублерша зараз зробить. "Дублерша? Куди застрибнути - сюди? Тут впасти? Можна я сама зроблю, добре?", - відповідає. Дуже хочу як вона - щоб до самої смерті були сили працювати", - розповів Мігель.

Мігель народився у селі Подрізково, що під Москвою. Каже, що в Україну приїжджає займатися творчістю, гроші заробляє в Росії. Також, він розповів, що танцювати почав у три роки.

"Побачив побачив по телевізору балет "Жизель". Тикнув пальцем і сказав "хочу". З тих пір щотижня мама водила мене у Великий театр. Свій перший спектакль поставив у 4 роки. Це було "Лебедине озеро", на 4 акта. Декорації зі стільців і штор, і ми з подругою три години танцюємо. Батьки й сусіди мусили сидіти й дивитися.  Мама мене більше до класики привчала, а от бабуся - вона у мене кубинка - показала Майкла Джексона. Потайки від мами будила мене вночі й підводила до телевізора, де якраз крутили його кліпи: "Дивись, він геній, ти маєш стати таким же", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Хореограф Мігель розповів, як йому працювалось з Людмилою Гурченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі