пʼятниця, 30 березня 2012 09:32

Спадок Гурченко поділили між чоловіком і дочкою

Спадок Гурченко поділили між чоловіком і дочкою
Ніякого спору у сторін не виникло Фото: Дни.ру

Легендарна актриса Людмила Марківна Гурченко померла рівно рік тому. Стало відомо, як поділили її спадок чоловік Сергій Сенін і дочка Марія Корольова, які конфліктували протягом десятиліть.

Нагадаємо, згідно із заповітом, все майно Людмила Гурченко поділила порівну між чоловіком і донькою, проте вона не уточнила, кому відійдуть після її смерті нерухомість та інші цінності. Тому чоловік Людмили Марківни Сергій Сенін та її дочка Марія змушені самостійно розбиратися з цим питанням. Злі язики без кінця повторювали, що чоловік і дочка покійної артистки не ладнають, і варто очікувати низки скандалів. Проте пройшов вже рік після смерті Гурченко, а гучних розбірок через спадок так і не відбулося.

"Питання зі спадком вже вирішене. Нотаріус видав обом сторонам свідоцтво про право власності. При цьому ніякого спору у сторін не виникло", - заявив адвокат Марії Корольової Шота Горгадзе. Сама дочка Людмили Гурченко вирішила не коментувати цю ситуацію: "Прошу не питати про спадок. Ми самі розберемося".

Як з'ясувалося, Сергій Сенін і Марія Корольова вирішили питання полюбовно. Сеніну дісталася трикімнатна квартира в Трьохпрудному провулку, що знаходиться в самому центрі Москви між площами Пушкіна і Маяковського. Експерти оцінюють її вартість в 20 мільйонів рублів. Зараз вдівець Сенін затіяв там грандіозний ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Гурченко виграла суд у вітчима

Спадок дочки Людмили Марківни теж виявився не таким вже бідним. Марії відійшли автомобіль Audi A4 і шикарний заміський будинок в престижному районі Підмосков'я - селищі Новоглаголево. Сотка землі в цьому районі коштує від 20 тисяч доларів, а наймінімальніша ціна котеджу - не менше десяти мільйонів рублів.

Між тим у травні на могилі Людмили Марківни з'явиться пам'ятник, а в червні в Музеї Москви відкриється виставка, присвячена актрисі. В експозиції будуть представлені речі з квартири Гурченко та її вбрання: понад 50 суконь, дизайнерські капелюхи, пояси, рукавички, прикраси, а також листи з особистого архіву актриси.

Зараз ви читаєте новину «Спадок Гурченко поділили між чоловіком і дочкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути