понеділок, 15 грудня 2014 13:30

Гурт "ТІК" презентував кліп, присвячений війні на Донбасі

Гурт "ТІК" презентував кліп, присвячений війні на Донбасі
Фото: youtube.com

Лідер українського гурту "ТІК" Віктор Бронюк презентував патріотичну пісню, яку написав 12 років тому, але заспівав зараз. Пісня називається "Запах війни", передає Еспресо.TV.

"У країні війна, коли вона зачіпає кожного особисто, це стає якби загальною проблемою, тобто такою, що об'єднує людей. Коли сьогодні люди, збираючись піднімають келих за мир, вони розуміють, що кажуть. Тому що, нажаль, війна увійшла в половину майже осель українців, зачепило якимось боком і багато кому вдалося її відчути на смак, запах чи інше.

А щодо пісні, то вона була написана 12 років тому, ми її ніколи не використовували. Чомусь вона написалася і лежала, я думаю, що прийшов час. Ми її присвятили волонтерам. Спільно з командою "Вавілон 13" і Славіком Пілунським, відзняли відео. Зробили таку відеороботу. Хочу подякувати волонтерам, всім тим людям, які полишили всі свої справи, якими вони займалися у житті, а сьогодні активно беруть участь у волонтерській роботі" - сказав Бронюк.

 

Зараз ви читаєте новину «Гурт "ТІК" презентував кліп, присвячений війні на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі