четвер, 27 листопада 2014 17:22

Гурт "Тартак" просить фанів вирішити, що співати на концерті

Гурт "Тартак" просить фанів вирішити, що співати на концерті
Фото: facebook.com

Група "Тартак" на своїй сторінці в Facebook запустила опитування з метою визначити репертуар найближчих концертів. Завдання – вибрати 18 пісень із запропонованих шістдесяти. Про це повідомляє Cultprostir.

"Вперше "Тартак" планує скласти плейлист за результатами інтернет-голосування. Треба вибрати 18 пісень, тому що нам вісімнадцять років. Ось 60. З них ми зіграємо ті 18, які наберуть найбільше голосів", - заявила група і виклала список композицій. 

Обраний плейлист буде задіяний на найближчих українських гастролях групи, намічених на середину грудня. На сьогодні заявлено чотири концерти: у Києві (11.12), Дніпропетровську (12.12), Полтаві (13.12), Харкові (14.12). Вибрані 18 треків будуть не всім, що виконає "Тартак" в ході цих виступів. Готується також блок нових пісень, який, за словами фронтмена Олександра Положинського, "з кожною репетицією подобається все більше".

Паралельно з оголошенням конкурсу група виклала в мережу для прослуховування і вільного скачування новий трек "Висота /Ніхто крім нас". Він присвячений українським десантникам.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Тартак" просить фанів вирішити, що співати на концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі