неділя, 03 квітня 2016 18:04

"Guns N 'Roses" вперше за 23 роки зіграли концерт в Голівуді
4

Фото: www.bbc.com

Троє музикантів групи Guns N 'Roses Ексл Роуз, Слеш і Дафф Маккаган виступили разом уперше за 23 роки.Для цієї події гурт обрав невеликий зал "Трубадур" у Лос-Анджелесі, де свого часу Guns N 'Roses стали відомими, про це пише ВВС.

До зали змогли потрапити лише 500 шанувальників цієї групи, яка в кінці 1980-х і початку 1990-х років була однією з найпопулярніших у світі рок-музики.

Про концерт повідомили 1 квітня, квиток коштував лише сім доларів. Біля магазину Tower Records його можна було отримати безкоштовно.

Концерт почався з пісні "It's So Easy," яка відкривала шоу групи вже багато разів. 54-річний Ексл Роуз, як і раніше, має довге волосся, але з'явився вже без так добре знайомої його фанам бандани. А Слеш, як завжди, у своєму фірмовому капелюсі.

Чутки про возз'єднання Guns N 'Roses ходили вже давно і стали реальністю на початку цього року, коли гурт анонсував свою участь у фестивалі Coachella у квітні в Каліфорнії.

Guns N 'Roses також повідомила подробиці нового турне Північною Америкою. Всі концерти відбудуться на стадіонах, тому будуть сильно відрізнятися від майже домашнього концерту в "Трубадурі".

Основні концерти турне під назвою "Not in This Lifetime Tour", почнуться 23 червня в Детройті на стадіоні "Форд Філд". Завершиться турне 22 серпня в Сан-Дієго.

Зараз ви читаєте новину «"Guns N 'Roses" вперше за 23 роки зіграли концерт в Голівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі