понеділок, 01 липня 2019 17:38

Генрі Кавілл та Хелена Бонем Картер зіграють у фільмі про Шерлока Холмса

Генрі Кавілл та Хелена Бонем Картер зіграють у фільмі про Шерлока Холмса
Роль Шерлока Холмса у новому фільмі не буде головною, історія розповідатиме про молодшу сестру детектива. independent.co.uk

Персонажа романів Артура Конан Дойля детектива Шерлока Холмса зіграє англієць Генрі Кавілл, виконавець головних ролей у фільмах про Супермена та серіалі "Відьмак". Картина матиме назву "Таємниці Еноли Холмс" та розповість історію молодшої сестри легендарного детектива. Це екранізація роману Ненсі Спрінгер. Роль дівчини виконає Міллі Боббі Браун із серіалу "Дуже дивні справи". Хелена Бонем Картер зіграє її матір.

Режисером виступив Гаррі Бредбір. Сценарій написав Джек Торн, один із авторів п'єси "Гаррі Поттер та прокляте дитя". Зйомки завершаться наприкінці цього року, однак дату прем'єри не повідомляють. Про це розповів Генрі Кавілл на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бенедикт Камбербетч зіграв Томаса Едісона

Книжковий цикл Ненсі Спрінгер "Таємниці Еноли Холмс" розповідає про розслідування, які проводить молодша сестра Шерлока Холмса Енола. Твори виходили з 2006-го до 2010 рік. Усього написано 6 книг.

Зараз ви читаєте новину «Генрі Кавілл та Хелена Бонем Картер зіграють у фільмі про Шерлока Холмса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі