пʼятниця, 22 травня 2015 16:17

Гаспар Ное вважає, що його 3D-еротику можуть дивитися і 12-річні

Гаспар Ное вважає, що його 3D-еротику можуть дивитися і 12-річні

Режисер Гаспар Ное, представив на Каннському кінофестивалі еротичну драму в 3D "Любов", заявив, що його фільм можуть дивитися підлітки з 12 років. Він зазначив, що якби мав можливість впливати на висновки кінематографічних комісій у різних країнах, то, можливо, встановив би для картини рейтинг "12 плюс", пише The Guardian.

"Ви говорите, що фільм лякає своєю порнографією? Це розповідь про кохання з точки зору сексу. Дуже важко показати секс, не знімаючи при цьому геніталії", — пояснив режисер. За його словами, стрічку, швидше за все, заборонять дивитися дітям до 16 років, але сам він міг би знизити віковий ценз.

Ное додав, що ніколи б не зміг створити свою стрічку в США. "Простіше показати чуттєві сцени в європейському кіно — люди більш відкриті. Американці, коли справа доходить до прокату таких картин, роблять квадратні очі", — зазначив автор, який зняв свою драму у Франції.

За словами продюсера "Любові" Венсана Маравеля, в даний час стрічка готується до прокату майже у всіх країнах. Вона буде поширюватися в США, якщо це схвалить Американська асоціація кінокомпаній. Ймовірно, в Сполучених Штатах фільм отримає рейтинг NC-17 (глядачі до 17 років не допускаються до перегляду). Маравель уточнив, що стрічка, скоріше за все, вийде в США в обмежений прокат.

Драму "Любов" показали у спеціальній нічній програмі Каннського кінофестивалю 20 травня. У картині присутні повністю оголені люди, у багатьох сценах статеві органи взяті крупним планом. Крім того, в одному з епізодів задіяні 17-річна (за сюжетом) дівчина і чоловік-транссексуал.

Французький і аргентинський режисер Гаспар Ное відомий за фільмами "Незворотність" і "Вхід в порожнечу", обидві ці стрічки теж містять відверті еротичні сцени. Епізод із зґвалтуванням героїні Моніки Беллуччі у "Незворотності", зокрема, назвали самим реалістичним в історії кіно.

 

Зараз ви читаєте новину «Гаспар Ное вважає, що його 3D-еротику можуть дивитися і 12-річні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі