понеділок, 26 грудня 2011 11:45

Галина Вдовиченко продовжить дитячу історію про мишей

Галина Вдовиченко продовжить дитячу історію про мишей

У новому, 2012-му році львівська письменниця Галина Вдовиченко презентуватиме другу частину дитячої книжки "Мишкові миші" — "Зірковий час "Мишкових мишей". Книга вийде у видавництві "Грані-Т".

"У другій частині історії про рок-гурт "Мишкові миші" з'явиться новий герой — дівчинка Зірка. Каже, що їхньому гурту не вистачає реклами, потрібно працювати над позитивним іміджем: "Ну що це таке — один смітниковий щур, друга мишка теж ніяка". Стане їхньою піарщицею. Втручатиметься в їхнє життя настільки, що миші просто не матимуть часу для роботи. Дають десятки інтерв'ю, ходять на купу тусівок. А коли приходить час концерту, ганьбляться. Вони не зіграні, нічого не зробили, окрім того, що добре попрацювали над своїм іміджем", - розказала Вдовиченко сюжет.

Каже, її книга буде цікава і дорослим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Галини Вдовиченко допоможе навести лад в особистому житті

"Коли батьки читатимуть "Мишкових", знайдуть там і для себе багато цікавого. Книга про те, що кожен має займатися тим, чим займається. Письменник — писати книжки, музикант — музику. У нас дуже багато таких, що тільки й роблять, що їздять по всіляким вечіркам, розказують про свої дієти, вбрання, всяку туфту. Роблять все, окрім того, щоб працювати", - зазначила письменниця.

Також Вдовиченко працює над новим романом для дорослих та ще однією дитячою книжкою. Нагадаємо, цьогоріч її роман "Бора" потрапив у п'ятірку фіналістів премії "Книга року Бі-Бі-Сі".

Зараз ви читаєте новину «Галина Вдовиченко продовжить дитячу історію про мишей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі