понеділок, 15 квітня 2013 10:24

Фільм "Месники" назвали головним переможцем кінопремії MTV

Фільм "Месники" назвали головним переможцем кінопремії MTV
Кадр з фільму "Месники". Фото: kinopoisk.ru

У Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення кінопремій MTV. Кращим фільмом визнано "Месники" Джосса Уідона. Картина Уідона також отримала премії в номінаціях "Найкраща бійка" і "Кращий лиходій".

Кращим актором і актрисою визнано Бредлі Купера і Дженніфер Лоуренс, які зіграли головні ролі у фільмі "Мій хлопець - псих". Премією за загальний внесок у кінематограф був відзначений Джеймі Фокс.

Раніше церемонію проводили в червні, однак з 2013 року було прийнято рішення перенести її на квітень. За даними агентства, це було зроблено за наполяганням Голлівуду, так як в травні неофіційно відкривається так званий "сезон блокбастерів", а церемонія вручення премії вважається одним з кращих майданчиків для реклами подібних фільмів.

Зокрема, на церемонії пройшла світова прем'єра першого трейлера до другої частини фільму "Голодні ігри". Також були показані нові кадри з фільму "Залізної людини-3", прем'єра якого в США запланована на 18 квітня.

Всього премія MTV Movie Awards вручається в 12 номінаціях, причому переможців визначає виключно глядацьке голосування. У головній номінації - "Кращий фільм" - в 2012 році перемогла картина "Сутінки. Сага. Світанок", а кращим актором і кращою актрисою було визнано Джоша Хатчерсона і Дженніфер Лоуренс за ролі у фільмі "Голодні ігри".

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Месники" назвали головним переможцем кінопремії MTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі