четвер, 11 вересня 2014 12:57

Фільм "Люсі" продовжує утримувати лідерство в українському прокаті

Фільм "Люсі" продовжує утримувати лідерство в українському прокаті

Показники українського кінопрокату за період 4-7 вересня 2014 року перебувають у рамках багаторічних тенденцій: у перший вікенд вересня традиційно спостерігається достатньо відчутний спад відвідуваності кінотеатрів, повідомляє Kino-teatr.ua.

Найкращим серед дебютантів тижня виявився "Париж. Місто мертвих", який на кожну зі своїх 85 копій збирав по 1194 долари, що в сумі дало трохи більше 100 тисяч доларів і другу позицію в українському бокс-офісі.

Результати ще одного дебютанта тижня –мелодрами "Винні зірки" - змушують пригадати, що прокатні феномени бувають різні. Особливо це видно у порівнянні зі стрічкою Люка Бессона "Люсі", яка третій тиждень поспіль займає першу сходинку у вітчизняному прокаті. "Люсі", яка стала феноменом у світовому прокаті, очікування, які покладалися на неї в Україні, цілком виправдала. А ось "Винні зірки", які в США примудрилися, стартуючи одночасно з "Чаклункою" та "На межі майбутнього", ці дві стрічки значно випередити. У нас же на старті ця стрічка збирала по 459 доларів на кожну зі своїх 65 копій, що загалом принесло їй лише 30 тисяч доларів зборів та лише сьому позицію в бокс-офісі.

Утім, план прем'єр наступного тижня дає всі підстави стверджувати, що український прокатний ринок найближчим часом не очікує відчутне зростання зборів. То ж наступного тижня найбільший інтерес становитиме старт українського фільму "Плем'я".

Але перші підсумки ми зможемо підбити лише наступного вікенду, а наразі перша п'ятірка українського прокату виглядає наступним чином:

1. "Люсі" - $205 тис. (загальні збори - $1, 8 млн за 18 днів прокату).

2. "Париж. Місто мертвих" - $101,5 тис. (загальні збори - $101,5 тис.).

3. "Фейкові копи" - $67 тис. (загальні збори - $211 тис. за 11 днів прокату).

4. "Визволи нас від зла" - $53 тис. (загальні збори - $183 тис. за 11 днів прокату).

5. "Самотній за контрактом" - $51 тис. (загальні збори - $51 тис.).

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Люсі" продовжує утримувати лідерство в українському прокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі