середа, 06 листопада 2013 16:12

Фестиваль відеопоезії в Києві здивує роликами з Німеччини, Шанхаю та Естонії

 

Уже втретє в Україні відбудеться міжнародний фестиваль відеопоезії "CYCLOP".

Найголовніша частина програми безумовно конкурсний показ робіт, на якому судді оцінюватимуть ролики, що потрапили у лонг-лист фестивалю.  Але окрім цього на гостей очікують лекції від діячів кіномистецтва, поетично-візуальний перфоманс, який підготовлено спеціально для фестівалю за участі студії "Антресоля" та показ кращих робіт міжнародних фестивалів та конкурсів відеопоезії з Німеччини, США, Шанхаю, Греції, Аргентини, Канади, Естонії, Росії.

Почнеться фестиваль 16 листопада. У арт-центрі "CLOSER" покажуть конкурсні роботи. Цього ж вечора у кнайп-клубі "Купідон" покажуть "Узгоджену випадковість". Це поетичні читання у супроводі відео-арту від студії "Антресоля".

Цього року оцінюватимуть конкурсні роботи - режисер Мирослав Слабошпицький, поетеса та письменниця Катерина Бабкіна, поет та журналіст Дмитро Лазуткін, поет та режисер Олексій Ушаков, поетеса Ірина Шувалова, поет та журналіст Олексій Торхов та переможець минулорічного конкурсу Ксенія Калініченко. Крім того, свого фаворита зможуть вибрати глядачі фестивалю.

17 листопада оголосять переможців (у фестиваль-ресторації "Диван") та продемонструють кращі міжнародні ролики інших фестивалів відеопоезії (прострі "Наш Формат").

Закриє фестиваль святковий концерт від гурту "The Good Times". Музиканти виконають блюз-рок та кантрі-рок.

Минулого року перше місце віддали відеопоезії Ксенії Калініченко "1+1=1" про близнючок у блакитних сукнях та про їхні доросло-дитячі пустощі.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль відеопоезії в Києві здивує роликами з Німеччини, Шанхаю та Естонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі