субота, 11 лютого 2017 19:02

Євробачення-2017: розпочався другий півфінал нацвідбору

Євробачення-2017: розпочався другий півфінал нацвідбору

У Києві розпочався другий півфінал національного відбору на конкурс "Євробачення-2017". Організатори та транслятори прямих ефірів національного відбору стали канали СТБ та Перший.

Сьогодні за путівку у фінал змагатимуться х вісім виконавців: гурт LETAY, Міла Нітіч, Руслан Кузнєцов (KUZNETSOV), AGHIAZMA, DETACH, ROZHDEN, тріо Рanivalkova та загадкова ILLARIA.

Фіналістів визначатимуть, як і під час першого нацвідбору, судді - Джамала, Андрій Данилко та Костянтин Меладзе, а також глядачі за допомогою SMS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі фіналісти національного відбору Євробачення

У результаті першого нацвідбору "Євробачення" до фіналу пройшло двоє учасників – співачка Тетяна Решетняк (TAYANNA) та гурт "Сальто назад".

Третій півфінал конкурсу відбудеться 18 лютого, ім'я ж виконавця, який представлятиме Україну цьогоріч на Євробаченні стане відомо 25 лютого – під час фіналу нацвідбору.

Українська зірка, переможниця Євробачення-2004 Руслана у Кельні виступила у фіналі німецького національного відбору "Євробачення-2017". Зірку запросили у якості гостя. Під час виступу вразила глядачів виконанням пісні переможниці Євробачення-2012 Loreen від Швеці. Співачка також поділилася подробицями свого виступу на конкурсі у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2017: розпочався другий півфінал нацвідбору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі