середа, 14 грудня 2011 18:19

Ентоні Хопкінс випустить альбом класичної музики

Ентоні Хопкінс випустить альбом класичної музики

Сер Ентоні Хопкінс випустить альбом власних композицій класичної музики під назвою "Композитор Ентоні Хопкінс" (Anthony Hopkins 'Composer) 16 січня 2012 року, повідомляє видання Music-news.

Влітку 73-річний актор, який з шести років займається музикою, але альбом зібрав лише до цього часу, разом з Бірмінгемським симфонічним оркестром (City of Birmingham Symphony Orchestra) представив на концерті в Кардіффі свої твори і партитури найвідоміших фільмів за його участі, зокрема знаменитого "Мовчання ягнят".

"Я дуже зрадів, коли знайшов додаткову струну для мого Фіделя. Багато років я мріяв про виконання моїх начерків справжнім оркестром: побачити, як моя мрія втілиться в реальність у роботі з Бірмінгемським симфонічним оркестром", - наводить видання слова Хопкінса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ентоні Хопкінс б"є своїх дружин

До платівки увійдуть композиції, записані на липневому концерті, серед них написані Хопкінсом для фільмів, де він виступив режисером, - "Вихор" (Slipstream) і "Серпень" (August). Одну з арій він присвятив дружині Стеллі.

Зараз ви читаєте новину «Ентоні Хопкінс випустить альбом класичної музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі