вівторок, 19 грудня 2006 20:40

Від Ентоні Хопкінса пішла кохана через його образ Ганнібала

Відома американська телеведуча Марта Стюарт була змушена перервати свій роман з Ентоні Хопкінсом, оскільки їй ніяк не вдавалося відокремити реальну особу актора від найвідомішого його кінематографічного образу - людоїда Ганнібала Лектора.

Про це Стюарт зізналась в передачі Говарда Стерна.

- Я любила його, але він був дуже моторошним. Я якось збиралася запросити його в свій будинок в Мені, але потім передумала, тому що ще раз подивилася фільм, - сказала Стюарт.

На її думку, у неї і Хопкінса склалися б прекрасні відносини, якби вона змогла позбутися думки, що обідає з Ганнібалом Лектором.

- Я весь час уявляла, як він їсть мій мозок, коли я сиджу в своїй прекрасній вітальні в моєму будинку в Мені, - сказала телеведуча.

Хопкінс був удостоєний Оскара за роль у фільмі "The Silence of the Lambs" (Мовчання ягнят), де він вперше з"явився в ролі Лектора.

Марта Стюарт народилась у бідній сім"ї іммігрантів із Східної Європи. Її дівоче прізвище - Костира. В ході своєї кар"єри вона працювала фотомоделлю, потім була брокером на Уолл-стріт. Тепер у її імперію, що оцінюється в сотні мільйонів доларів, входять журнали, радіо- і телепрограми, а також торгові підприємства, що поширюють продукцію під її маркою. Стюарт дає всій Америці поради про те, як їсти і пити, у що одягатися, як працювати по дому, розважатися і виходити заміж.

Стюарт також випустила 34 книги на тему "стиль життя", вела щотижневу колонку, яка була розповсюджена у 230 газетах, телепередачу по одному з головних телеканалів країни, а також програму, яка передається 33 радіостанціями.

За матеріалами "Газета по-українськи", Нollywood.com.

Зараз ви читаєте новину «Від Ентоні Хопкінса пішла кохана через його образ Ганнібала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути