четвер, 11 квітня 2013 15:51

"До біса їх усіх!" - огляд кінопрем'єр 11 квітня

"До біса їх усіх!" - огляд кінопрем'єр 11 квітня
Кадр з фільму "Останній дзвінок". Фото: kinopoisk.ru

Безумовно, це один з найменш цікавих кіновікендів року. Навіть найяскравіші прем'єри цього тижня виглядають банальними, комедії – несмішними, а анімації – не вражаючими.

Напевне, єдине, чому варто радіти – успіхам українки Ольги Куриленко, котра продовжує успішно розбивати серця головних голлівудських красунчиків. Прославилась вона після того, як в образі "дівчини Джеймса Бонда" розбила серце Деніелу Крейгу. Ну, а цього разу її кохання добиватиметься екранний герой Тома Круза у фільмі "Земля забуття". Що ж, приклад Куриленко – зайвий доказ того, що в Україні найкрасивіші жінки.

Світ забуття

"Треба, щоб людство вижило – це наш єдиний вихід" - пафосно проголошує головний герой, якого грає красунчик Том Круз.

Дія стрічки розгортається в пост апокаліптичному світі майбутнього. Через те, що земля після ядерної війни геть забруднена – частина людей перемістилась жити на небо. При цьому їх пам'ять повністю вичистили спеціальними пристроями. Однак головний герой на імя Джек уві снах бачить свої спогади: красиву жінку (Ольга Куриленко), мальовничі пейзажі тощо. Та одного разу, коли він зустріне цю саму жінку в реальності, його життя кардинально зміниться.

"Вам цікаво було дивитись фільм "Джек Річер"? А тепер уявіть цю стрічку в атмосфері пост апокаліптичного майбутнього. Або просто передивіться "Особливу думку" - Esquire.com

Ку! Кін-дза-дза

"У них від шампуню глюки. Вони весь мій шампунь випили" - жаліється головний герой кінокартини.

Цю повнометражну анімацію знято за мотивами легендарного радянського фільму "Кін-дза-дза". Певні сюжети класичної стрічки отримують в мультфільмі неочікуване продовження, проте немало тут і оригінальних мотивів. Так, головні людські персонажі – хлопець, який мріє стати діджеєм, та всесвітньо відомий віолончеліст. Одного разу вони зустрічають прибульця і потрапляють на дивну планету Плюк. Там вони зустрічають добре відомих чатляніна Уефа і пацака Бі, після чого і розпочинаються їх пригоди.

"Чого цій стрічці не вистачає? Певного інфернального виміру, котрий в попередній "Кін-дза дзі" створювався завдяки грі відомих радянських артистів Евгена Леонова та Юрія Яковлева" - Afisha.ru.

Клин клином

"У мене Беретта 9 мм і автомат з повним магазином та ящиком набоїв. Тож передай своєму грьобаному пахану, що цього хлопця він знайде тільки через мій труп" - викрикує герой Брюса Вілліса одному з поганих хлопців, котрі не дають йому спокійно жити.

Головний герой стрічки – звичайний пожежник – стає єдиним свідком безжального вбивства. Тож коли головного підозрюваного у цьому злочині відпускають на волю – він починає полювання на хлопця-пожежника. Для того, щоб захистити себе, а також свою кохану – пожежник має забути про закон і взяти в руки зброю.

"Ваші, зароблені тяжкою працею гроші заслуговують того, щоб їх витратили на щось, що принаймні хоч чимось приваблює" - HeyUGuys.

Братва з джунглів

"Гадаєте, люди хоча б почухаються, коли нас грохнуть? Та нічого подібного" - говорить мавпеня, котре вирішило в цій стрічці піти війною проти людей, що знищують ліс.

Жителі джунглів біля Бомбею зіштовхнулись з великою проблемою. В їх лісах з'явився бульдозер, який знищує дерева, розчищаючи місце для новобудов. Небайдужі тваринки відправляються в столицю країни задля того, щоб вступити в переговори з людьми і вмовити їх зупинити будівництво. Однак по дорозі у велике місто їх чекають шалені пригоди.

"Набагато ефективнішим способом розповісти дітям про те, що треба захищати природу, стане прогулянка по парку, а не перегляд цієї стрічки" - Slant Magazine.

Останній дзвоник

"До біса їх усіх!" - говорить божевільний головний герой, підіймаючи чарку.

Те ж саме можна сказати і про всіх героїв цієї стрічки, адже жодного позитивного відгуку вона не отримала.

У центрі сюжету – стариган-шахрай, який довгий час ухилявся від податків, через що одного дня потрапив до в'язниці. Єдині люди, котрі могли б витягти його з тюрми та боргів – двійко невдах, котрі нічого путнього в своєму житті не зробили. Однак саме їм вдається зробити неможливе – зібрати необхідну суму коштів, для того, щоб виплатити всі штрафи, а також організувати кілька шалених вечірок, котрі перевернуть світ догори дригом.

Татусь

"Ви здавали сперму з 1988 по 1990 роки і стали батьком для 533 дітей" - приносять головному героєві "щасливу" новину.

У центрі сюжету – милий гультяй Девід Возняк, який одного разу дізнається про те, що в нього цілий полк дітей. І майже всі вони хочуть подати в суд, аби дізнатись, хто насправді їх батько. При цьому сам Девід офіційно подосі неодружений. Через свою інфантильність він ніяк не відважується зробити пропозицію своїй дівчині, а через своє ледарство – не вилазить з боргів. Та одного разу вона сповіщає його, що завагітніла і чекає від нього дитину. З цього моменту життя Возняка повністю змінюється.

"Потужна комедія про вроджений життєвий безлад" - Variety.

Зараз ви читаєте новину «"До біса їх усіх!" - огляд кінопрем'єр 11 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі