субота, 02 липня 2016 09:33

Дніпро офіційно змагається за право приймати "Євробачення-2017"

Дніпро офіційно змагається за право приймати "Євробачення-2017"

Дніпро офіційно підтвердив намір змагатися за право проводити міжнародний пісенний конкурс.

Мер міста Борис Філатов підписав перші необхідні документи для підготовки міста до участі у відборі й передає організаторам "повний пакет інформації про інфраструктуру для проведення конкурсу". Повідомляє прес-служба Міської ради.

Мер назвав низку переваг Дніпра, які він бачить, перед іншими містами-кандидатами: "значний внесок у зупинення "російської весни" та злагоджена робота міської та обласної влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубківський порадив, як вирішити проблему з Євробаченням

15 травня 2016 року мер Дніпра звернувся до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з листом, де ініціював проведення "Євробачення-2017" у своєму місті. Він також заявив, що за рік місто встигне підготувати інфраструктуру. Зокрема, місцем проведення конкурсу, вважає він, могла б стати арена, яка будувалась для "Євробаскету-2015".

Нагадуємо, що міністр культури Євген Нищук заявив , що в столиці немає залу, який відповідає вимогам міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення".

Зараз ви читаєте новину «Дніпро офіційно змагається за право приймати "Євробачення-2017"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі