пʼятниця, 15 березня 2013 14:14

"Дісней" готує нову версію популярного мультфільму "Красуня та Чудовисько"

"Дісней" готує нову версію популярного мультфільму "Красуня та Чудовисько"
Красуня і чудовисько. Фото: kinopoisk.ru

Студія Walt Disney Pictures вирішила дати друге життя казці "Красуня і Чудовисько". І хоча оригінальний анімаційний фільм 1991-го року перевипустили у форматі 3D в кінці минулого року, тепер студія має намір зняти ігровий фільм з робочою назвою "Чудовисько".

Вийшовши на екрани в 1991 році, мультфільм "Красуня і Чудовисько" зібрав у світовому прокаті $ 425 млн. Повторний вихід фільму в форматі 3D приніс творцям ще $ 233 млн. У грудні фільм "Красуня і Чудовисько" повторно виходив в прокат, відзначивши тим самим свій 20-річний ювілей. Тепер Walt Disney Pictures задумала новий проект, з назви якого зникла головна героїня - Красуня.

Новий фільм Disney, швидше за все, буде менш казковим і більш похмурим і дорослим. "Чудовисько" (The Beast) також планується випускати у форматі 3D. А поки робота над проектом лише починається, можна чекати від Disney ще одну кіноказку - "Попелюшку" Кеннета Брана, зйомки якої повинні початися цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «"Дісней" готує нову версію популярного мультфільму "Красуня та Чудовисько"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі