середа, 24 липня 2013 13:03

Десятирічний художник вже заробив на своїх картинах майже 2 млн євро
11

Фото: Фото: kieronwilliamson.com

Десятирічний британець Кіерон Вільямсон, якого називають "Маленьким Моне", здобув популярність в 5 років, коли почав писати пейзажі під час сімейних канікул. На останніх торгах у минулу п'ятницю юний художник продав своїх картин на суму в ?450 000, при цьому перші 23 роботи пішли за 20 хвилин за ?242 095.

З моменту старту своєї кар'єри Кіерон приніс своїй родині ?1,5 мільйона (1,7 млн ??євро). А вперше на арт ринок хлопчик прийшов в 2009 році, коли на закритих аукціонних торгах його колекція з 19 картин була продана за ?14 000. На ці гроші Кіерон купив будинок для батьків.

Батько дитини Кіт Вільямсон працює арт-дилером і по-сумісництвом є директором компанії сина Kieron Williamson Limited. За його словами, батьки ніяк не тиснуть на дитину, він малює коли захоче. На даний момент, мама Кіерона Мішель Вільямсон планує написати докладну біографію сина і сфокусуватися на тому, як він зробив кар'єру художника.

На наступний навчальний рік Кіерон перейде на домашнє навчання, щоб повністю сфокусуватися на живописі. Крім малювання він любить грати у футбол, як і всі хлопчаки.

Зараз ви читаєте новину «Десятирічний художник вже заробив на своїх картинах майже 2 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі