понеділок, 27 липня 2015 16:51

Держкіно заборонило черговий російський серіал про радянську міліцію

Держкіно заборонило черговий російський серіал про радянську міліцію

Держкіно анулювало прокатне посвідчення серіалу "Лягавий". Про це голова Держкіно Пилип Іллєнко написав у своєму Facebook.

"У зв'язку із зверненнями Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, депутатів місцевих рад та громадян щодо демонстрації серіалу "Лягавий", Держкіно залучило Експертну комісію з питань публічного демонстрування і розповсюдження кіно- і відеофільмів до перевірки зазначеного серіалу на відповідність чинному законодавству. За результатами перевірки, Держкіно прийняло рішення анулювати прокатне посвідчення та скасувати державну реєстрацію серіалу "Лягавий", - написав Іллєнко.

Російський серіал "Лягавий" розповідає про роботу радянської міліції у повоєнний час.

Нагадаємо, що з 4 червня у Україні заборонена трансляція російських телесеріалів і фільмів, виготовлених після 1 січня 2014 року, а також теле- і кінопродукції будь-якого року випуску, де пропагується діяльність російських чи радянських правоохоронних та каральних органів.

 
Зараз ви читаєте новину «Держкіно заборонило черговий російський серіал про радянську міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі