четвер, 02 липня 2015 11:33

Деніел Редкліфф зіграє в чорній комедії про дружбу з небіжчиком

Деніел Редкліфф зіграє в чорній комедії про дружбу з небіжчиком
Фото: AFP

Актори Деніел Редкліфф, Пол Дейно і Мері Елізабет Уїнстед зіграють головні ролі в чорній комедії "Swiss Army Man", в центрі сюжету якої - несподіваний союз бродяги і трупа. Про це повідомляє Variety.

Поки немає інформації про те, як саме розподіляться ролі між артистами. За сюжетом, зневірений головний герой на самоті блукає в лісах, де натикається на мертве тіло і заводить з ним дружбу. Удвох вони вирушають в сюрреалістичну подорож додому.

Фільм стане повнометражним дебютом режисерів Деніела Квана і Деніела Шайнерта. Пара стала відомою завдяки роботі над кліпом репера Лів Джона і DJ Снейка Turn Down for What, що зібрав понад 253 мільйонів переглядів на YouTube. Свої пародії на вірусне відео, яка отримала премію MTV Music Video Award за найкращу режисуру, записували перша леді США Мішель Обама, а також телеведучі Еллен Де Дженеріс і Джиммі Феллон.

Зйомки "Swiss Army Man" почнуться в липні. Очікується, що стрічка вийде на екрани на початку 2016 року.

Після закінчення франшизи по романів Дж. К. Роулінг про Гаррі Поттера прославився роллю хлопчика-чарівника Деніел Редкліфф встиг зіграти в таких картинах, як "Жінка в чорному", "Дружба (і ніякого сексу)", "Убий своїх коханих" і "Роги". У 2015 році на екрани повинні вийти ще два фільми з його участю - комедія "Дівчина без комплексів" і фільм жахів "Франкенштейн".

 
Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф зіграє в чорній комедії про дружбу з небіжчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі