пʼятниця, 29 серпня 2014 18:50

Білоруський художник пише картину про війну на Донбасі

Білоруський художник пише картину про війну на Донбасі

Алесь Марочкін на виставці художників творчого об'єднання "Погоня" представить 2 картини. Виставка відбудеться у Мінську, повідомляє charter97.org.

"Особисто я презентую два твори. Один з них вже готовий. Я присвятив його подіям з нашого життя, з життя білорусів. Це хокейні події, які проходили на наших вулицях, у наших містах. Я покажу, як все відбувалося, як чистилося, як прибиралися неугодні режиму люди", - розповів художник.

Друга його робота присвячена війні в Україні.

"Останнім часом всіх нас хвилюють події, що відбуваються в Україні. Тому найголовніша робота, яку я умовно називаю "руський мір", робоча назва, можливо, буде інша, присвячена цим подіям. Але ще багато роботи. Кожен день підживлюєшся подіями. Хотілося б, щоб ці події згинули, щоб цього нічого не було, але, на жаль, ця агресія з кожним днем зростає. Фактично ці "самопроголошені республіки" руйнують Україну. Через кордони, які відкриті, безконтрольно проходять російські ворожі сили, десант і так далі. Це все мене дуже хвилює, тому я і пишу таку роботу і думаю встигну її завершити - розповів Алесь Марочкін.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський художник пише картину про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі