четвер, 29 вересня 2016 15:05

Балет під Metallica: в Києві покажуть американську постановку

Балет під Metallica: в Києві покажуть американську постановку
Прес-служба

29 листопада в Києві у Палаці Україна будуть представлені постановки Complexions Contemporary Ballet, США.

Complexions Contemporary Ballet - всесвітньо відома сучасна балетна трупа під керівництвом Дуайта Родена і Дезмонда Річардсона - зірок сучасного танцю, відомих унікальним підходом до сучасної хореографії. Дезмонд Річардсон завершив танцювальну кар'єру в складі Complexions Contemporary Ballet в 2012, однак в Україні знову виступить в амплуа танцюриста, повідомляє прес-служба.

Основа стилю Complexions - хореографія, де воєдино з'єднані ідеальна технічна точність кожного руху, сила і пристрасть. Постановка розкриє силу танцю в новому ключі і діаметрально переверне уявлення про можливості людського тіла.

Читайте також: Катерина Кухар: "В день вистави вживаю вуглеводи"

Вистава складається з трьох актів: у першому - неперевершена сучасна хореографія під класичні теми Шопена і Баха; у другому - сольні і парні танцювальні поєдинки, де глядач в повній мірі зможе насолодитися унікальною хореографією Дуайта Родена і пластикою Дезмонда Річардсона тет-а-тет; в третьому акті вистави глядача очікує кульмінація неймовірної хореографії під музику Metallica.

Дуайт Роден (Засновник і арт-директор Complexions) - культовий хореограф, постановник шоу для U2, Prince, Lenny Kravitz, Патріка Суейзі, The Great Gatsby Ballet і багатьох інших. New York Times пише про нього: "Дуайт один з найбільш затребуваних майстрів сучасності"!

Дезмонд Річардсон - зірка світового сучасного танцю, співзасновник і художній керівник трупи Complexions. Його стиль, віртуозність, експресія рухів роблять його одним з найбільш видатних танцівників нашого часу.

На сьогоднішній день Complexions Contemporary Ballet - один з найбільш затребуваних танцювальних брендів з багатомільйонною аудиторією по всьому світу. Шоу побачили більше 20 млн. людей у ​​всьому світі.

Зараз ви читаєте новину «Балет під Metallica: в Києві покажуть американську постановку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі