четвер, 18 грудня 2014 10:27

Астерікс, Обелікс та Хендрікс підкорюють світ - Кінопрем'єри 18 грудня

Астерікс, Обелікс та Хендрікс підкорюють світ - Кінопрем'єри 18 грудня

Усі фільми цього вікенду наповнені позитивом і гумором. Дві анімації про те, як маленькі і відважні перемагають великих і сильних. Легка мелодрама про те, що у кохання немає терміну придатності. Байопик про бога електрогітари. Та екранний путівник для всіх, хто любить шукати щастя на іншому боці планети.

До того ж у прокат виходить остання за цей рік вітчизняна стрічка "Бабай". Однак вона губиться у тіні інших прем'єр, незважаючи навіть на те, що серед останніх немає масштабних блокбастерів.

Краще в мені

"Ти винний, бо вирішив за мене, що для мене буде кращим. А для мене був найкращим саме ти!" - зізнається головна героїня стрічки своєму давньому коханцю.

Коли Доусон і Аманда були підлітками, то кохали одне одного до нестями. Однак прикрий інцидент розлучив їх на кілька десятиліть. За цей час кожен з них побудував своє власне життя. Згодом вони зустрілися, що змусило їх згадати усі забуті почуття.

"Фільм буквально занурює у той самий час, коли всім нам здається, що ми доб'ємося в житті усього найважливішого, світ впаде до наших ніг і ми зможемо все", - Kinopoisk.ru.

Астерікс: Земля Богів

"Нумо, наваляємо римлянам по самі галли…" - проголошує план дій ватажок Галлів.

Цезар намагається побудувати Рим своєї мрії. Однак галльський хутір став йому поперек горла. Через це імператор висуває ультиматум – або всі галли стають римськими громадянами, або армія стирає їх з лиця землі. Однак Астерікс зі своїм вірним другом Обеліксом і не думають опускати руки. Вони битимуться за свою землю до останнього.

Перша стрічка про мужніх галлів у форматі 3D.

Подорож Гектора у пошуках щастя

"Якщо ми уникаємо нещастя – це не веде нас до щастя", - повчає головного героя китайський монах.

Психіатр з Лондона серйозно переймається проблемами своїх пацієнтів. З ранку до ночі він вислуховує довгі розповіді про негаразди найрізноманітніших людей. Коли вал усього цього негативу остаточно пригружає головного героя, він вирішує відправитися у довгу подорож, аби відшукати щастя десь на іншому краю планети. Проїжджаючи одну країну за іншою – він знаходить відповіді на питання, що так довго його непокоїли.

"Картина підійде тим, хто хоче відволіктися від повсякденного життя і за невелику винагороду відправитися разом з героєм у кругосвітню подорож", - Kinopoisk.ru

Джимі Хендрікс

Радий допомогти.

Не треба вдячності – краще прослався, - говорить продюсер одному з героїв стрічки, який дуже скоро стане мега популярним.

Події розгортаються у 60-ті роки у Нью-Йорку. Джимі Хендрікс виступає зі своє нікому не відомої групою у маленькому клубі. Одного разу туди заходить дівчина Кіта Річардса, яка ошаленіла від здібностей молодого гітариста. Саме вона відкриє йому шлях на вершину рок-світу та зведе з найтитулованішими музикантами. З цього моменту рок-хвиля 60-х отримає найбільш феноменального гітариста.

"Байопик, знятий Джоном Рідлі направду мало підноситься над середнім рівнем фільмів про Мерилін Монро, яка також залишається нерозкритою загадкою для кінематографістів", - Коммерсант.

Бабай

"Страшно, правда?" - говорить з екрану дракон, натякаючи на кілька гострих сцен у стрічці.

Історія про нереальні пригоди, мрії та бажання, сила яких перевищує будь-які очікування. У цьому фільмі навіть такі злодії, як Відьма, Чорт, Вій та Змій Горинич таємно думає про спокійне людське щастя. Проте шлях до нього пролягає через чужі негаразди. Здійснити усі бажання може казкове яйце, заволодіти яким не так вже й просто. Однак усі персонажі стрічки ставлять собі за ціль, вихопити в іншого це своєрідне яйце-райце.

"Навіть не коментуватиму нічого з приводу цього фільму", - з приватної бесіди з авторитетним українським кінокритиком, який, взявшись за голову, вийшов з допрем'єрного показу стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Астерікс, Обелікс та Хендрікс підкорюють світ - Кінопрем'єри 18 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі