вівторок, 13 січня 2015 12:57

Актор, який зіграв головну роль у "Твін Піксі" підтвердив свою участь у новому сезоні

Актор, який зіграв головну роль у "Твін Піксі" підтвердив свою участь у новому сезоні
Фото: АР

Актор Кайл Маклахлен, який зіграв головну роль в телесеріалі "Твін Пікс", підтвердив свою участь в зйомках продовження проекту. Про це він оголосив на відкритті виставки Television Critics Association, повідомляє The Hollywood Reporter. Інформація про решту акторів з'явиться пізніше. Міні-серіал планується випустити в 2016 році.

"Схоже, вам потрібна чашка біса хорошої кави", - сказав Маклахлен на заході, наслідуючи манеру свого героя у серіалі - агента ФБР Дейла Купера. Президент каналу Showtime, який планує транслювати продовження "Твін Пікс", Девін Невинс уточнив, що у актора буде провідна роль. Пізніше він додав, що в проект, ймовірно, повернуться і деякі інші актори з оригінального серіалу.

Творці серіалу Девід Лінч і Марк Фрост у жовтні оголосили про повернення "Твін Пікс" на екрани. Фрост також пообіцяв випустити книгу, в якій розкриє деякі таємниці серіалу.

Серіал "Твін Пікс" виходив в ефір в США протягом двох сезонів, з квітня 1990 по червень 1991 року. Він включає 30 серій. Сюжет розгортається навколо вбивства школярки Лори Палмер, яке розслідує спеціальний агент ФБР Дейл Купер. У 1992 році на екрани вийшов повнометражний фільм "Твін Пікс: Крізь вогонь" (Twin Peaks: Fire Walk with Me), що розповідає передісторію серіалу. Картина отримала негативні відгуки критиків і не окупився в прокаті.

Зараз ви читаєте новину «Актор, який зіграв головну роль у "Твін Піксі" підтвердив свою участь у новому сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі