вівторок, 19 серпня 2014 15:59

"Адвокат диявола" стане серіалом

"Адвокат диявола" стане серіалом
Фото: youtube.com

Компанія Warner Bros. TV почала розробку серіалу "Адвокат диявола" на основі однойменного роману Ендрю Найдермана, за яким, у свою чергу, був поставлений повнометражний фільм з Кіану Рівзом і Аль Пачіно у головних ролях. Серіал транслюватиметься на каналі NBC, повідомляє Entertainment Weekly.

Терміни початку зйомок та подробиці сюжету поки не уточнюються. Інформація про те, хто виконає головні ролі, з'явиться пізніше. Як пише видання, "сатанинські" телесеріали в останні роки часто провалюються після виходу на екрани. Приміром, проект "Парк авеню, 666", який транслювався на ABC, закрився через низькі рейтинги, так і не показавши до кінця перший сезон. Спроба перезапустити на телебаченні "Дитину Розмарі" теж не мала успіху.

Стрічка "Адвокат диявола" вийшла на екрани в 1997 році. В ній розповідається про молодого адвоката Кевіна Ломаксе, який не програв жодної справи, в тому числі захищаючи явно винних клієнтів. Його роботодавець Джон Мілтон виявляється людиною надприродного походження. Кіану Рівз зіграв роль адвоката, а Аль Пачіно - диявола. Містична драма отримала премію "Сатурн" як кращий фільм жахів. Світовий збір картини склав 153 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Адвокат диявола" стане серіалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі