пʼятниця, 27 лютого 2015 13:01

"50 відтінків сірого" з тріском провалилися в японському прокаті

"50 відтінків сірого" з тріском провалилися в японському прокаті

Більшість японських глядачів проігнорували еротичну драму "50 відтінків сірого", яка стартувала в кінотеатрах 12 лютого. Стрічка посіла лише п'яту сходинку в Японії за результатами прокату в прем'єрні вихідні, повідомляє The Hollywood Reporter. У другий уїк-енд вона і зовсім випала з першої десятки бокс-офісу.

Видання пояснює, що на сьогоднішній день стрічці вдалося зібрати в країні близько 700 тисяч доларів, що значно поступається касовими зборами в інших країнах. Наприклад, на Філіппінах, розмір кіноринку яких можна порівняти з японським, драма зібрала в перші вихідні 2,2 мільйона доларів.

Автор The Hollywood Reporter припускає, що низький попит на "50 відтінків сірого" викликаний декількома факторами. По-перше, оригінальна книга письменниці Е. Л. Джеймс, за якою був знятий фільм, з'явилася японською мовою зі значним запізненням. По-друге, стрічці поставили рейтинг "15 плюс" замість "18 плюс", що відштовхнуло значну частину дорослої аудиторії. По-третє, деякі відверті кадри фільму були заретушовані. По-четверте, ринок еротичної літератури і кіно в Японії насичений місцевими продуктами.

"50 відтінків сірого" з'явилися на екранах 12 лютого. Фільм заснований на однойменному романі британської письменниці Е. Л. Джеймс, написаному і виданому в 2011 році. Книга оповідає про стосунки студентки Анастейші і мільярдера Крістіана Грея, який захоплюється БДСМ. Екранізація містить близько 20 хвилин еротичного відео.

Зараз ви читаєте новину «"50 відтінків сірого" з тріском провалилися в японському прокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі