вівторок, 02 серпня 2016 16:44

343 млн грн коштує земля "Мистецького арсеналу"

343 млн грн коштує земля "Мистецького арсеналу"

"За оцінкою Департаменту земельних ресурсів КМДА балансова вартість земельної ділянки "Мистецького арсеналу" становить понад 343 мільйони гривень. Проте, цього року ці дані мають оновитися." - розповіла директор "Мистецького арсеналу" Олеся Островська-Люта про вартість землі, на якій знаходиться "Мистецький арсенал" - найбільший музейний комплекс в країні. Про це повідомив "Главком".

"Можу з упевненістю сказати, що вся земля, яка є на балансі комплексу, має залишитися за "Мистецьким арсеналом" і буде використовуватися на культурні, мистецькі потреби." - каже Олеся.

Директор також нагадала, що "Мистецький арсенал" є державним підприємством.

" Музейний комплекс має близько 10 га землі. Звичайно, вона облікована. Безумовно, усе майно закладу обліковується, інвентаризується, Рахункова палата регулярно аналізує це. Але моїм завданням буде також проведення і оприлюднення регулярного аудиту. Тоді і я, і громадськість більш детально знатиме про всі аспекти роботи "Арсеналу"", - додала музейниця.

Нагадаємо, що Олесю Островську-Люту обрали генеральним директором "Мистецького Арсеналу" 7 липня. За неї проголосували 5 членів комісії, 4 були проти. Островська-Люта запропонувала комісії перетворити "Мистецький Арсенал" на креативний кластер. Він предствлятиме усі види мистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обставили як рейдерське захоплення з тітушками" - художник про Мистецький Арсенал

Зараз ви читаєте новину «343 млн грн коштує земля "Мистецького арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі