пʼятниця, 20 січня 2017 21:45

2-річна художниця відкрила персональну виставку картин

2-річна художниця відкрила персональну виставку картин

У Дніпрі відкрилася персональна виставка картин наймолодшої в Україні художниці Ніни Стрілецької. Дівчинці тільки один рік та одинадцять місяців, повідомляє ТСН.

У музеї українського живопису дівчинка представила свої абстракції. Це олія на картоні та холсті. Загалом 28 робіт. Найдавнішу дівчинка намалювала у 9 місяців.

Її мати, професійна художниця, каже, що донька сама взяла пензель та фарби і почала малювати. Відтоді жодного дня без живопису.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючий дитячий фуд-арт показали батьки всього світу

Представники національного реєстру рекордів залучали експертів, щоб визначити рівень робіт. Мистецтвознавці запевняють: у маленької художниці, яка ще навіть не вміє говорити, помітна техніка дорослої людини. Тож Ніна Стрілецька побила вже існуючий рекорд. До цього наймолодшою авторкою виставки вважали трирічну дівчинку.

Раніше експерти розповідали, що протягом останніх років до сучасного мистецтва приходить все більше нових імен. Багато художників формуються поза "звичним" академічним колом.
Зараз ви читаєте новину «2-річна художниця відкрила персональну виставку картин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі