пʼятниця, 20 січня 2017 06:10

Виставка "Геометрія просвітлення" триватиме до 15 лютого

Автор: Анастасія Хлапоніна
 

На виставці "Геометрія просвітлення" в Музеї історії Києва скульптор 40-річний Богдан Андрійцев представив чотири роботи.

— Витвір із бронзи "Опора на внутрішній простір" показує, що потрібно черпати сили всередині себе. Позбавлятися тягаря зайвого та звільняти місце для більш важливого, — розповідає Андрійцев. — Спочатку був задум розмістити посередині камінь або кристал. Потім зрозумів — не треба. Інші скульптури — це люди, які відчувають себе частиною цілого. Наважуються зробити крок у невідоме.

Також показують картини Андрія Сідерського, 56 років. Художник 40 років займається йогою.

— Свої полотна не вважаю мистецтвом. Створюю не гарні картинки, а зображення, які впливають на глядачів. Покращують роботу мозку, підвищують творчий потенціал. А також піднімають настрій і самопочуття. Ефект відбувається через правильне розташування геометричних фігур на полотні, закладений у них зміст. Наприклад, картину "Магічний щит" слід вішати перед входом, щоб захищала від агресії та негативу. "Вікно бездоганності" — для мотивації. На цьому полотні багато оранжевого. Цей колір збуджує, стимулює, — розповідає Андрій Сідерський.

Виставка "Геометрія просвітлення" в Музеї історії Києва триватиме до 15 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Виставка "Геометрія просвітлення" триватиме до 15 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути