пʼятниця, 24 червня 2016 07:10

Улюблений гурт Кличка випустив альбом "Вшивайся"

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.112.ua
  Вокаліст 53-річний Ентоні Кідіс був співзасновником американської рок-групи ”Ред Хот Чиллі Пеперс”
Вокаліст 53-річний Ентоні Кідіс був співзасновником американської рок-групи ”Ред Хот Чиллі Пеперс”

— Не забудьте зіграти мою улюблену пісню "Не можу спинитися", — каже у відеозвер­ненні до американського гурту "Ред Хот Чиллі Пеперс" екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко, 40 років. Багато років він виходить на ринг під цю композицію.

6 липня "Ред Хот Чиллі Пеперс" виступить на столичному стадіоні "Олімпійський". Концерт відбудеться в рамках світового турне на підтримку 11-го студійного альбому "Вшивайся".

Диск випустили вперше за п'ять років. Притиралися з новим учасником, гітаристом Джошем Клінгхоффером, 36 років.

До альбому ввійшли 13 композицій. Пісня "Темні дрібнички" стала хітом. За кілька днів в інтернеті кліп на неї переглянули понад 1,5 млн людей.

— На новій платівці РХЧП багато клавішних. Звук став м'якший. Та все одно відчувається, що хотіли зберегти дух альбомів початку 1990-х. Багато в чому це вдалося. Зокрема, за рахунок гітариста. У цьому записі він відіграє більшу роль, ніж у попередньому, — каже музичний критик Олексій Бондаренко, 23 роки.

— "Перцям" удалося поєднати фанк-музику з альтернативним роком. У цьому — їхній феномен. Вони знаходять шлях майже до будь-якої аудиторії, яка любить і рок, і поп-музику. Це талановиті і працьовиті музиканти. Образ простих хлопців викликає довіру. Таких гуртів всесвітнього рівня залишилося небагато, а нові з'являються рідко. Їхні виступи — це шоу.

До Києва РХЧП привезе понад 30 фур з обладнанням. Музиканти хочуть, щоб простір за сценою розділили на тематичні зони. Перед виступом артисти медитуватимуть, за традицією. Для цього їм потрібне окреме приміщення. Мають бути також кімнати для переодягання і репетицій. Крім того — сімейна. Там "перці" відпочиватимуть з близькими, які супроводжують їх на гастролях.

Квитки на концерт "Ред Хот Чиллі Пеперс" коштують від 700 до 2500 грн. На розігріві виступить українська група "Хардкісс".

112 днів триватиме світовий тур "Ред Хот Чиллі Пеперс" на підримку нового альбому "Вшивайся".

— Те, що ми написали, — найкраще з раніше виданого. Кожен з нас умирає від бажання представити все це публіці, — каже про гастролі фронтмен "перців" Ентоні Кідіс, 53 роки.

Із концертами гурт побуває в 21 країні Європи, Північної Америки, Далекого Сходу.

Зараз ви читаєте новину «Улюблений гурт Кличка випустив альбом "Вшивайся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути