пʼятниця, 20 січня 2017 07:05

Народний вокал справляє враження на іноземних слухачів

Народний вокал справляє враження на іноземних слухачів

24 виконавці візьмуть участь у півфіналі національного відбору пісенного конкурсу Євробачення. Серед них — співаки Віталій Козловський, Арсен Мірзоян, гурти "С.К.А.Й.", "Ґрін Ґрей", "Оторвальд".

— Важко визначити фаворитів. Усе залежить від композицій, які вони співатимуть, від підходу журі та реакції публіки. В конкурсі чимало поп-зірок. Багато хто прийшов із телевізійних шоу-талантів. Досвід останніх років показує, що цього недостатньо для перемоги. Одна з найпотужніших виконавиць співачка Ілларія має прекрасний народний вокал. Це завжди справляє враження, особливо на іноземну аудиторію, — каже музичний критик Олексій Бондаренко, 23 роки.

Перший прямий ефір національного відбору покажуть зі столичного Палацу культури "КПІ" 4 лютого. Наступні — 11 та 18 лютого. Квиток на концерт коштує від 170 до 890 грн. Система голосування в прямих ефірах залишиться без змін. Журі виставляють учасникам бали, а глядачі голосують за допомогою СМС. Після цього бали від суддів і глядачів підсумовуються. Ім'я переможця оголосять 25 лютого у фіналі відбору. Ведучим обрали гумориста Сергія Притулу. Оцінювати конкурсантів будуть композитор Костянтин Меладзе, учасник Євробачення-2007 Андрій Данилко та переможниця минулорічного конкурсу Джамала.

Євробачення-2017 пройде в Міжнародному виставковому центрі в Києві. Участь у заході візьмуть 43 країни.

Зараз ви читаєте новину «Народний вокал справляє враження на іноземних слухачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути