пʼятниця, 02 березня 2012 00:15

Музиканти здали пляшок на вісім євро

Тернопільський гурт "Лос Колорадос" місяць працює над записом першого студійного альбому в Берліні. Підписав контракт із компанією "Мотор М'юзік". Раніше вона продюсувала німецький гурт "Раммштайн" і британський "М'юз".

— Вийшли на нас завдяки нашому відео на пісню Каті Перової, — розповідає гітарист Ростислав Фук, 28 років. Кліп гурту з переспівом пісні американки Кеті Перрі "Хот-н-Колд" переглянули в інтернеті понад чотири мільйони осіб. — Написали нам листа — домовилися про зустріч у Києві. Кажуть, зараз у Європі певний застой зі стилями, хочеться чогось нового і веселого. Запропонували контракт на три роки. Платять за запис і за наше проживання. Далі будемо самі заробляти на себе концертами. З травня запланований 6-місячний тур Європою.

Назву альбому музиканти не розголошують. Він міститиме частину нових пісень. Власні україномовні тексти перекладають англійською.

— Я в одній пісні грав на домбрі, хлопці на "Хаммонді" (електричний орган. — ГПУ). Також записували укулеле (мініатюрна 4-струнна гітара. — ГПУ), ну і ще різні штуки, назв яких ніхто й не знає. Зараз уже й важко сказати, який стиль альбому буде в результаті, — жартує ударник 22-річний Олександр Драчук.

Четверо музикантів та їхній менеджер мешкають у 4-кімнатній квартирі німецької столиці.

— Прокидаємось о дев'ятій ранку, поп'єм кохве і на студію. Там працюємо до вечора. В перервах між роботою можна в інтернеті попереписуватися, перекусити, пива попити. Воно тут направду добре, і сортів стільки, шо очі розбігаються. Беремо ящик, то нам вистачає на півтора дня, — каже Ростислав Фук. — У нас біля хати є маркет. Виявилося, що там продавщиця із Закарпаття. Підказала, де шо дешевше купити можна, де пляшки здавати. Ми вже раз заносили тару — на 8 євро вийшло, купили собі стейків і ше пива.

Перед європейським турне "Лос Колорадос" планують виступити в кількох містах Західної України. Так святкуватимуть п'яту річницю творчої діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Музиканти здали пляшок на вісім євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути