пʼятниця, 16 вересня 2016 06:10

Квитки на "Гогольфест" коштують від 80 до 400 гривень

Автор: Сергій Старостенко
 

50 вентиляторів задіє у своїй виставі "…але вітер…" режисер 51-річний Влад Троїцький. Прем'єру цієї та ще двох його постановок покажуть на фестивалі сучасного мистецтва "Гогольфест". Він триватиме з 16 по 25 вересня на київському арт-заводі "Платфора". Це колишній шовковий комбінат. В його підвалі виступатимуть академічні музиканти.

— Кращого звучання інструментальної музики, ніж під землею, ніде не досягти, — каже директор "Гогольфесту" 32-річний Максим Демський.

Крім театру, музики, на фестивалі будуть кінопокази, танцювальні й циркові постановки, кабаре, демонстрація авторської моди, літературні виступи.

— Нам нав'язують думку, що завтра буде погано і з дому краще не виходити. Не дай Бог, посидиш біля телевізора — так здається, що на вулиці всі помирають. Виходиш — а всі живі. На фестивалі зніматимемо порчу, при якій почуваємося жертвою. Чекаємо, що влада щось зробить. Так профукуємо життя. Тут зібралися люди, які так існувати не хочуть, — каже засновник заходу Влад Троїцький.

Квитки на "Гогольфест" коштують від 80 до 400 грн.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на "Гогольфест" коштують від 80 до 400 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути