Згущене молоко будь-яку страву зробить смачною. Щоб приготувати його вдома потрібно мінімум продуктів і часу. Головне, запастися ним завчасно, бо має загуснути. Зробивши згущенку сама, можна бути впевненою у якості і відсутності шкідливих добавок.
Інгредієнти:
1 склянка молока
300 грам цукрової пудри
30 г вершкового масла
20 г ванільного цукру
Приготування:
Вилити в каструлю молоко. Додати цукрову пудру та вершкове масло.
Перемішати і на повільному вогні довести до кипіння
Тоді збільшити вогонь і варити 15 хвилин.
Постійно знімати піну. Вимкнути вогонь і додати ванільний цукор.
Вийде рідка маса, яка при охолодані загусне.
Перелити у зручний посуд і поставити в холодильник.
×
Коментарі