неділя, 10 січня 2016 09:38

Запечена риба по-новому: пікантна родзинка - хрін та вершкове масло

"Завжди рибу запікала зі сметаною або просто з приправами та лимоном. Та вона мені здавалася дуже простою. У смаку чогось не вистачало. Раз спробувала пропекти з гірчицею - страва гірчила, - каже 30-річна киянка Марина Хворостняк. - Та якось чоловік випадково за столом перекинув баночку хрону на тарілку з рибою. Я для цікавості спробувала. Смак був неймовірний. Вона вже до цього була в ароматному соусі, а ця "червона перчинка" робила рибу "з характером". З того часу тільки так і печу".

Автор: poradu.pp.ua
 

Інгредієнти:

Риба (щука, тріска, короп, лящ) – 1 кг

Вершкове масло – 4 ст. л.

Сметана – 5 ст. л.

Хрін – 80 г

Помідори - 150 г.

Оцет – 4 ч. л.

Цукор, сіль – за смаком

Приготування:

Рибу почистити і помити. Коли вона підсохне, скропити оцтом, посолити.

На розігріту сковороду покласти рибу і обсмажити по 1 хвилині з кожного боку.

Перекласти у форму. Порізати зверху помідори та полити розтопленим вершковим маслом.

Поставити у розігріту духовку на 40 хвилин. За 5 хвилин до вимикання газу полити рибу соусом зі сметани та хрону. Приправити спеціями.

Страву подавати з картоплею чи гречкою.

Зараз ви читаєте новину «Запечена риба по-новому: пікантна родзинка - хрін та вершкове масло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути