Бограч - традиційну страву угорської кухні слід готувати у казані на свіжому повітрі - в лісі, на галявині. Основна складова страви - наваристе свиняче м'ясо та огірок, пише elk.dlawas.info.
Інгредієнти:
Рублене м'ясо (свинина) - 2 кг.
Картопля - 0,5 кг.
Локшина - 300 г.
Огірок - 2 шт.
Червоний перець - 1 шт.
Спеції:
Кмин, сіль, перець солодкий, перець червоний.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську курку-гріль подають з авокадо
Приготування:
Зварти м'ясо у гарячому окропі, злити воду. Кинути готове м'ясо на нову воду, додати решту складових. Варити 15 хвилин. Додати приправи і спеції. Заправити томатами.
×
Коментарі