четвер, 13 жовтня 2016 17:56

Угорський бограч варять на відкритому повітрі
2

Фото: elk.dlawas.info

Бограч - традиційну страву угорської кухні слід готувати у казані на свіжому повітрі - в лісі, на галявині. Основна складова страви - наваристе свиняче м'ясо та огірок, пише elk.dlawas.info.

Інгредієнти:

Рублене м'ясо (свинина) - 2 кг.

Картопля - 0,5 кг.

Локшина - 300 г.

Огірок - 2 шт.

Червоний перець - 1 шт.

Спеції:

Кмин, сіль, перець солодкий, перець червоний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську курку-гріль подають з авокадо

Приготування:

Зварти м'ясо у гарячому окропі, злити воду. Кинути готове м'ясо на нову воду, додати решту складових. Варити 15 хвилин. Додати приправи і спеції. Заправити томатами.

Зараз ви читаєте новину «Угорський бограч варять на відкритому повітрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути