неділя, 24 липня 2016 13:10

У шоколадне варення з горіхами додають запечений червоний буряк

"М'ясо чи рибу можна їсти не тільки з кетчупом та гірчицею. Воно по-новому розкриється із варенням, - каже власник столичної гастрономічної майстерні "Конфітюр" 29-річний Євген Клопотенко. Придумав 150 рецептів варення з різних продуктів. - Варто взяти хоча б шматок твердого сиру і помастити варенням. Тут немає нічого важкого. Просто треба ширше дивитися на світ, щоб правильно поєднувати продукти".

Автор: cookorama.net
 

Інгредієнти:

1 кг столового буряка

600 г. цукру

50 г чорного шоколаду

50 г. горіхів

1 ст. л. лимонної кислоти

Приготування:

Столовий буряк покласти на деко і поставити у духовку пектися на 1,5 години при 180 градусах.

Потім дістати і почистити.

"Буряк буде м'який як варений, але завдяки запіканню ароматнішим і не втратить вітамінів", - каже кухар.

Різати можна кубиками або соломкою. Хто як більше любить.

Кинути його в каструлю і насипати цукру. Натерти чорний шоколад та додати горіхи.

Перемішати і через 20 хвилин, перед вимиканням газу насипати лимонну кислоту.

Щоб вона була рідкою, капнути у неї кілька капель води.

Читайте також: У яблучний джем Євген Клопотенко додає ароматний розмарин

Готове варення розливає по стерилізованих банках.

Зараз ви читаєте новину «У шоколадне варення з горіхами додають запечений червоний буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути