Шокаладна ковбаска оригінально виглядає і легко готується. Інгредієнти цього десерту прості і всім доступні. У цій ковбасці є легка кислинка від родзинок та горіховий хрускіт. Для краси перед подачею страву посипають цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Печиво - 200 г
Какао-порошок - 2 ст. л.
Цукор - 4 ст. л.
Масло вершкове - 100 г
Родзинки - 30 г
Горіхи - 30 г
Молоко - 2 ст. л.
Приготування:
Розім'яти печиво руками або качалкою, попередньо помістивши його в пакет.
Змішати в сотейнику масло, какао, цукор і молоко.
Включити повільний вогонь і, помішуючи, нагріти суміш до отримання однорідної маси.
Додати до печива родзинки і горіхи. Влити рідку частину. Добре перемішати.
Розділити суміш навпіл і помістити в два пакети.
Читайте також: Банановий торт поливають розтопленим чорним шоколадом
Сформувати кому, після чого розтягнути його в довжину. Те ж саме виконати з другою частиною.
Помістити обидві ковбаски в морозилку на 40 хвилин.
Дістати через 40 хвилин, посипати цукровою пудрою. Можна подавати до столу.
Коментарі