пʼятниця, 30 вересня 2016 14:50

Шоколадну ковбасу готують в морозилці
8

Фото: vk.com/sh.cook

Шокаладна ковбаска оригінально виглядає і легко готується. Інгредієнти цього десерту прості і всім доступні. У цій ковбасці є легка кислинка від родзинок та горіховий хрускіт. Для краси перед подачею страву посипають цукровою пудрою.

Інгредієнти:

Печиво - 200 г

Какао-порошок - 2 ст. л.

Цукор - 4 ст. л.

Масло вершкове - 100 г

Родзинки - 30 г

Горіхи - 30 г

Молоко - 2 ст. л.

Приготування:

Розім'яти печиво руками або качалкою, попередньо помістивши його в пакет.

Змішати в сотейнику масло, какао, цукор і молоко.

Включити повільний вогонь і, помішуючи, нагріти суміш до отримання однорідної маси.

Додати до печива родзинки і горіхи. Влити рідку частину. Добре перемішати.

Розділити суміш навпіл і помістити в два пакети.

Читайте також: Банановий торт поливають розтопленим чорним шоколадом

Сформувати кому, після чого розтягнути його в довжину. Те ж саме виконати з другою частиною.

Помістити обидві ковбаски в морозилку на 40 хвилин.

Дістати через 40 хвилин, посипати цукровою пудрою. Можна подавати до столу.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадну ковбасу готують в морозилці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути