понеділок, 26 вересня 2016 14:21

Смажений ананас під вершковою подушкою готується 10 хвилин

Смажений ананас - незвичайний десерт. Соковитий всередині та хрусткий зовні. Для ще ніжнішого смаку, страву подають зі збитими вершками. Великим плюсом є те, що процес приготування займає менше 10 хвилин. Це дуже зручно коли хочеться прямо зараз чогось смачненького.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Вершки 38% 150 мл

Масло вершкове 82% 30 г

Великі ягоди ожини 6 шт.

Ананас (свіжий або консервований) 300 г

Цукор 15 г

Порізаний мигдаль 3 г

Приготування

Почистити ананас і розрізати його на кілька дуже великих кілець. Вони мають бути 3-4 см завтовшки.

Збити охолоджені вершки міксером. Головне: під час збивання не додавати цукор - його і так буде достатньо.

Коли вершки стануть густими і збільшаться в обсязі, закинути в них три ягоди ожини і ще трохи збити. Подрібнені ягоди дадуть сік і вершки стануть красивого бузкового кольору.

Розігріти сковороду. На суху поверхню покласти мигдаль. Кілька разів струснути і висипати на окрему тарілку. Нехай холоне.

На розпечену сковороду засипати цукор. Він стане темніти і танути, після чого відразу ж додати вершкове масло.

Читайте також: У сливовий пиріг кладуть порізаний шоколад та лимонну цедру

В отриману карамель покласти ананас і обсмажити з двох сторін.

Викладіть його з карамеллю на тарілку. Потім покласти збиті вершки, прикрасити ожиною і мигдалем.

Зараз ви читаєте новину «Смажений ананас під вершковою подушкою готується 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути