пʼятниця, 29 січня 2016 20:15

Сирний суп з печерицями та брокколі має насичений вершковий смак

Готувати сирний суп легко і швидко. Він виходить з насиченим вершковим смаком. Сир додає ніжний смак і чудово втамовує голод. Його можна приготувати з мінімуму продуктів, які є в холодильнику.

Кремоподібна консистенція робить цей суп відмінним від інших перших страв. Якщо буде точно дотримана рецептура, то переважатиме саме сирний смак, а інші продукти лише його доповнюватимуть.

Автор: vk.com/just__cook
 

Інгредієнти:

Шампіньйони - 6 шт.

Сирки - 2 шт.

Брокколі - 200 г

Картопля - 1-2 шт.

Морква - 1 шт.

Сіль - за смаком

Олія - для обсмажування

Приготування:

Печериці порізати тонкими пластинами. Обсмажити їх 10 хвилин. Моркву натерти на тертці і теж обсмажити.

Брокколі поділити на дрібні суцвіття. Можна брати брокколі й замороженою.

Перед приготуванням сирного супу брокколі злегка розморозити.

Картоплю порізати. У киплячу воду додати всі інгредієнти. Посолити і варити 10 хвилин.

Тим часом натерти сирки на крупну тертку і додати в суп.

Автор: vk.com/just__cook
 

Варити ще 5 хвилин. Посипати сушеним кропом і залишити суп на теплій плиті під кришкою ще кілька хвилин.

Подати сирний суп з сухариками або грінками.

Зараз ви читаєте новину «Сирний суп з печерицями та брокколі має насичений вершковий смак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути