Готувати сирний суп легко і швидко. Він виходить з насиченим вершковим смаком. Сир додає ніжний смак і чудово втамовує голод. Його можна приготувати з мінімуму продуктів, які є в холодильнику.
Кремоподібна консистенція робить цей суп відмінним від інших перших страв. Якщо буде точно дотримана рецептура, то переважатиме саме сирний смак, а інші продукти лише його доповнюватимуть.
Інгредієнти:
Шампіньйони - 6 шт.
Сирки - 2 шт.
Брокколі - 200 г
Картопля - 1-2 шт.
Морква - 1 шт.
Сіль - за смаком
Олія - для обсмажування
Приготування:
Печериці порізати тонкими пластинами. Обсмажити їх 10 хвилин. Моркву натерти на тертці і теж обсмажити.
Брокколі поділити на дрібні суцвіття. Можна брати брокколі й замороженою.
Перед приготуванням сирного супу брокколі злегка розморозити.
Картоплю порізати. У киплячу воду додати всі інгредієнти. Посолити і варити 10 хвилин.
Тим часом натерти сирки на крупну тертку і додати в суп.
Варити ще 5 хвилин. Посипати сушеним кропом і залишити суп на теплій плиті під кришкою ще кілька хвилин.
Подати сирний суп з сухариками або грінками.
Коментарі