Солодкий осінній пиріг з сирною начинкою, двома видами винограду і кедровими горіхами потішить вашу родину під час чаювання.
Інгредієнти:
- листкове тісто - 250 г
- сир - 200 г
- цукор - 2-3 ст.л.
- ванільний цукор - 1 ч.л.
- зелений виноград - 200 г
- темний виноград - 200 г
- кедрові горіхи - жменя
- свіжий розмарин - для прикраси
Приготування:
Листкове тісто розморозити і розкачати в круг.
Сир змішати з яйцем, цукром і ваніллю, добре розім'яти.
Виноград помити і розрізати кожну ягоду навпіл, за бажанням вийняти кісточки.
Викласти на тісто сир, залишаючи від краю кілька сантиметрів вільного простору.
Зверху розкласти половинки виноградин і загорнути краї тіста всередину.
Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Краї пирога повинні набути золотистого кольору.
Перед подачею остудити і посипати підсмаженими кедровими горіхами. За бажанням прикрасити розмарином.
Коментарі