Торт "Червоний оксамит" відомий у всьому світі. Він виходить пухким та яскраво-червоним. Торт запам'ятовується з першого разу завдяки своєму оригінальному вигляду. Проте він вимагає до себе багато уваги у приготуванні. Щоб спростити рецепт, можна спекти замість торта печиво. Зовні воно схоже на сніжки завдяки великій кількості цукрової пудри. При запіканні вона розтріскується в кількох місцях. Крізь ці щілини видніється червоне печиво.
Інгредієнти:
3 склянки борошна
0,3 склянки какао
2,25 ч. л. розпушувача
0,25 ч. л. соди
0,5 ч. л. солі
1,3 склянки цукру
180 г вершкового масла, нарізаного кубиками
3 яйця
1-2 ст. л. молока
1 ч. л. ванільного екстракту
30 мл червоного харчового барвника
0,5 склянки білих шоколадних крапель
0,5 склянки шоколадних крапель
2 склянки цукрової пудри
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 ° С. Застеліть листи папером для випічки.
Змішайте у великій мисці борошно, какао, розпушувач, соду, сіль.
Масло з цукром збийте блендером до піни (близько 3 хвилин). По одному додайте яйця, продовжуючи збивати.
Налийте молоко, ванільний екстракт і барвник, знову збийте.
Всипте борошняну суміш та шоколад, перемішайте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У шоколадному торті роблять начинку із повітряного рису
У миску додайте цукрову пудру. Ложкою набирайте тісто, викладайте в пудру і обкачуйте з усіх боків.
Кульки в пудрі викладіть на деко на відстані 7-8 см одна від одної. Випікайте 10-15 хвилин, не допускаючи коричневої скоринки.
Перш ніж перекладати з дека, повністю охолодіть.
Печиво можна зберігати 4 дні в герметичному контейнері.
Коментарі