четвер, 06 жовтня 2016 12:15

Ніжну печінку тушкують із плавленими сирками та йогуртом

Печінку в сирному соусі можна подавати з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Вона виходить ніжною соковитою. Йогурт її пом'якшує, а сушені трави роблять ароматною. З таким рецептом можна забути про жорстку та суху смажену печінку. Відтепер можна з насолодою отримувати всю користь із печінки.

Автор: goodhouse.com.ua
 

Інгредієнти:

печінка 0,5 кг

цибуля 1-2 шт.

часник 2-3 зубч.

сирки плавлені 2 шт.

йогурт без добавок 150-200 г

кріп за смаком

сіль за смаком

сушені трави- 1 ч. л.

Приготування

Печінка помийте, очистіть від плівок та наріжте шматочками. Обсмажте печінку на розігрітій олії з усіх боків до скориночки.

Цибулю очистіть, подрібніть, додайте до печінки та смажте ще кілька хвилин.

Потім влийте трохи води, посоліть, додайте спеції і трави. Тушкуйте на невеликому вогні 5 хвилин.

Додайте сирки, нарізані шматочками. Дочекайтеся, поки вони не розчиняться.

Читайте також: Язик з білими грибами тушкують у вершковому маслі

Поки плавляться сирки, змішайте йогурт, подрібнений кріп і часник, пропущений через прес.

Додайте суміш до печінки, перемішайте, тушкуйте ще 10 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Ніжну печінку тушкують із плавленими сирками та йогуртом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути