понеділок, 03 жовтня 2016 19:10

Язик з білими грибами тушкують у вершковому маслі

Язик з білими грибами тушкують у вершковому маслі
Фото: valio.ru

Тушкований язик виходить дуже ніжним, а з часником та петрушкою ще й пікантним. Білі гриби дають незвичайний присмак. Ця ресторанна страва легко готується вдома.

Інгредієнти:

Масло солодко-вершкове 82% 10 г

Яловичий язик 1 шт.

Морква 30 г

Часник 4 г

Зелень петрушки 4 г

Перець білий мелений 1 г

Вершки для збивання 50 г

Приготування

Відваріть язик. Очистіть його від шкіри та наріжте навскоси невеликими "ромбиками" приблизно 3x3 см.

Почистіть моркву. Наріжте навскоси невеликими шматочками і відваріть 2-3 хвилини.

Язик обсмажте на вершковому маслі з часником і дрібно нарізаними білими грибами.

Читайте також: Паштет з курячої печінки їдять із крекерами або свіжим хлібом

Додайте моркву, порізану петрушки, вершки і перець. Залиште тушкуватися на маленькому вогні на 15-20 хвилин.

Подавайте страву гарячою.

Зараз ви читаєте новину «Язик з білими грибами тушкують у вершковому маслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути