понеділок, 23 грудня 2013 12:40

Мандариновий глінтвейн варять з цитрусових шкурок

Мандариновий глінтвейн варять з цитрусових шкурок
Фото: life-4-you.ru

Взимку дома збирається багато шкуринок з цитрусових. Їх шеф-кухар столичного ресторану "АВТО- ГРИЛЬ Мисливець" Олександр Ющенко радить вкидати у глінтвейн.

"Шкуринки з одного лимону, лайму, апельсину порвіть на шматки в каструлю. Вичавте сік з пари мандарин. Чим більше різних цитрусових, тим ароматніший глінтвейн. Додайте спеції: 6 гвоздик, паличку кориці.  Грам 200 цукру. Вина лийте стільки, щоб покрило цукор й доведіть до кипіння цю суміш".

Глінтвейн проварює на тихому вогні, поки не розчиниться цукор. Виливає решту вина, яке залишилось в пляшці. Додає 2 зірочки анісу й томить напій ще хвилин 5. Глінтвейн з пляшки червоного сухого вина та шкурок цитрусових готовий.

"Сухе вино кислувате, тому цукор необхідний. Його можна замінити медом. Паличку кориці на порошок, але тоді його треба класти в кінці приготування".

Зараз ви читаєте новину «Мандариновий глінтвейн варять з цитрусових шкурок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути