З курячого філе можна готувати справжні кулінарні шедеври. Замість того, жінки роблять з нього котлети та запіканки. Вони швидко набридають. Можна, звісно, сказати, що після робочого дня немає сил кулінарити біля плити. В такому випадку корисним стане рецепт курячих ковбасок. Для пікантності їх поливають вершково-гірчичним соусом. На гарнір ідеально підійде салат зі свіжих овочів.
Інгредієнти:
Куряче філе - 300 г
Вершки 20% - 80 г
Цибуля - 20 г
Цибуля-порей - 200 г
Гірчиця - 1 ст. л.
Олія - 10 мл
Яйце - 1 шт.
Сіль - на кінчику ножа
Перець чорний мелений - на кінчику ножа
Приготування:
Порізати куряче філе на фарш. Додати сіль, перець і яйце, все ретельно перемішати.
Потім загорнути в харчову плівку (перед запіканням плівку зняти), сформувавши ковбаски.
Поставити в духовку на 15 хвилин на 120⁰С (духовка повинна бути попередньо прогріта).
Поки запікаються ковбаски, треба готувати соус. Збити вершки і цибулю блендером.
Потім на сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю-порей. Додати вершки з цибулею і гірчицю.
Протушкувати соус поки вершки не почнуть загустати.
Читайте також: Пікантний лосось з перчинкою подають під апельсиновим соусом
Коли ковбаски будуть готові, дістати їх з духовки.
Викласти на тарілку і полити гірчичним соусом.
Коментарі