понеділок, 26 вересня 2016 17:05

Курячі грудки зі спаржею поливають гірчичним соусом

Легку і водночас поживну страву можна приготувати за лічені хвилини. Запечена грудинка зі спаржею зовні виходить із хрусткою скоринкою, а всередині ніжною. Цей експрес-рецепт підійде для поживної вечері, коли немає сил після чобочогодня стояти біля плити.

Автор: vk.com/just__cook
 

Інгредієнти:

Курячі грудки - 2 шт.

Спаржа - 150 г

Вершки - 100 мл

Гірчиця - 2 ст. л.

Петрушка - 1 ст. л.

Приготування:

Курячі грудки промити. Натерти сіллю і перцем.

Накрити грудки плівкою і відбити молотком. Відразу викласти куряче філе на сковороду-гриль і обсмажити з двох сторін.

Зварити спаржу. Щоб вона залишилася такою ж хрусткою, варити її 3 хвилини. Вийняти і відразупокласти в крижану воду на три хвилини.

Вилити в сотейник трохи вершків і до них покласти сушену петрушку та гірчицю. Усе перемішати і поставити вершки на вогонь.

Зварити соус густим, щоб тягнувся.

Викласти куряче філе та спаржу на тарілку. Полити все рясно соусом.

Читайте також: Мексиканьку тортилью з сиром та шинкою скручують рулетом

Порізати курку в тарілці. Так сік витече в тарілку і там змішається з соусом.

Зараз ви читаєте новину «Курячі грудки зі спаржею поливають гірчичним соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути