Ліза Глинська постійно вигадує нові страви, поєднуючи між собою незвичайні смаки. Вона розповідає як можна смачно спекти кокосове печиво з чорничним кремом. Готується воно легко і швидко, а результат перевершує всі очікування.
Інгредієнти:
Білки - 5 шт.
Цукор - 120 г
Мигдальне борошно - 100 г
Кокосова стружка - 40 г
Цукрова пудра - 60 г
Для крему:
Чорниця (можна замінити іншою ягодою) - 300 г
Цукор - 60 г
Кукурудзяний крохмаль - 15 г
Жирні вершки (30%) - 150 мл
Приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів. Змішати в мисці мигдалеве борошно, цукрову пудру і кокосову стружку.
Збити білки в піну. Поступово додати цукор, до отримання щільної, стійкої маси.
У кілька прийомів додати сухі інгредієнти в збиті білки. Змішувати маси потрібно делікатно лопаткою, щоб зберегти легкість.
Кондитерським мішком і круглою насадкою викласти печиво на пергамент.
Випікати при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.
Для крему збити блендером ягоди. Потім перетерти через дрібне сито.
Читайте також: ТОП-7 нових страв з кавуна, яких ви ніколи не куштували
Готове пюре перекласти в сотейник і додати кукурудзяний крохмаль.
Закип'ятити пюре, активно помішуючи, поки маса не загусне. Охолодіть. Збийте остигнула ягідну масу віночком, поступово додаючи вершки.
Крем готовий. Дві половинки печива з'єднати шаром чорничного крему.
Коментарі