четвер, 10 березня 2016 10:21

Італійську страву з курки готують у томатному пюре
4

Фото: kuxar.info

Пеппероната - яскрава страва італійської кухні. Її основою є курка, а родзинкою болгарський перець. Усі продукти використовуються звичні, весь секрет у їх поєднанні. Страва виходить ситною та з пікантним томатним присмаком.

Інгредієнти:

Куряче філе - 500 г

Борошно - 1 ст. л.

Сіль і перець - за смаком

Цибуля - 2 шт

Часник - 4 зубчики.

Перець болгарський - 2 шт

Томати у власному соку - 400 г

Оливкова олія - 2 ст. л.

Приготування:

Курку помити і нарізати невеликими шматочками (2х2см). Поперчити і посолити.

Додати борошно і добре розмішати.

На сковороді розігріти олію і обсмажувати філе 7 хвилин. Відкласти в миску.

Часник нарізати невеликими шматочками або пропустити через прес.

Цибулю нарізати півкільцями, перець - соломкою.

Томати очистити від шкірки і приготувати томатне пюре за допомогою блендера.

На сковороді, де смажилося філе, обсмажити цибулю з часником 5 хвилин.

Додати перець і смажити ще 5 хвилин.

Покласти філе і налити томатне пюре. Довести до кипіння і тушкувати 20-25 хвилин.

При подачі посипати зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Італійську страву з курки готують у томатному пюре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути